16 Ocak 2010 Cumartesi

Fifa Street 2 sokak futbolu fifa oyun indir download 2010

Fifa Street 2 - PS2 - Full - Oyun indir - Download - Yükle





: NTSC U/C:
Gizli içerik www.fulloyun.com
: Mevcut : Sanal Sürücü : Max Payne 23 (200 MB) : Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.1024x768.





Şubat ayı başında yayınlanan NBA Street Volume3 ‘den sonra, EA sports fifa serisi üzerinde yeni denediği bir oyunu daha piyasaya sürdü.Nba serilerinden sonra , dünyanın en popüler oyunlarından olan fifa serisini de sokaklara taşıdılar. (buda gösteriyor ki adamlar geldikleri yeri unutmamışlar) FİFA STREET NELER VAAT EDİYOR?NBA ve NFL serilerinin aksine fifa street oyuncuya çok fazla costimize özelliği sunuyor. Oyunda her şeyi kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Oyunculardan takımlara , vuruş sitillerinden taktiklere… Oyuncu yaratmak çok eğlenceli olabiliyor. Zinedine Zidane ‘yi saçlımı görmek istiyorsunuz? Hemen ekleyin. Ronaldinho ‘nun dişlerinden mi sıkıldınız? Birkaç tuşa basmanız yeterli.

Oyunun grafikleri harika. Hiçbir EA oyununda olmayan grafikler kullanılmış. Oyuncu modellemeleri mükemmele yakın. Oyunculardaki ve oyun alanlarındaki en küçük detaylara dikkat edilmiş. (zidane nin keline , ronaldo nun göbeğine , maç yaparken gökyüzünden göç eden kelaynak sürüsüne kadar her şeye) )

sesler ve ses efektleri çok güzel olmuş. Müzik atmosfere çok iyi uyum sağlamış. Fakat taraftarın sesini yalnızca gollerde duyabiliyorsunuz. Maç sırasında sadece etraftan birkaç adamın konuşma ve bağırma seslerini duyabiliyorsunuz. Saha dışı sesleri çok gerçekçi. Uçak seslerinden kuş cıvıltılarına hiçbir ayrıntı unutulmamış. (Eğer müzik açık oynuyorsanız bu sesleri duyamayacaksınız)

AHANDA BEN
Oyuna ilk başladığınızda kendinize bir karakter yaratıp , “friendly games” ve “rule the street career” modunda da kullanabilirsiniz. Modeller ve seçenekler o kadar geniş ve detaylı ki , karakter yaratma işlemi bittikten sonra kendi vesikalığınızı monitörün yanına koyup iki resim arasındaki yedi farkı bulmaya çalışabilirsiniz. Fiziksel görünüşü bitirdikten sonra geçiyorsunuz karakterinizin yeteneklerine. Size otomatik olarak 2000 "skill bills" (puan yada fifa street parası) verilmiş. Yetenekleriniz bu puanları kullanarak arttırıyorsunuz. 2000 puanı çok görmeyin. Hiç bir şeye yetmiyor. Yani bir anda kendinizi zidane yapamıyorsunuz. Ama bu “career” modunu oynamanız için düşünülmüş bir özellik. Maçlar oynadıkça aldığınız puanları “edit players” bölümünde kullanabiliyorsunuz. Ve gitgide daha da yetenekli hale geliyorsunuz. Ama çok fazla seçme şansınız yok. Yetenekleriniz sınırlandırılmış durumda. Şöyle ki ; arttırabileceğiniz özellikler , speed (hız) , shot power (vuruş gücü) , shot accuracy (vuruşlarınızın kaleye isabet oranı) , tricks (attığınız fake lerin başarısı) , ve tackling (topu kapma).

MAÇLAR
Maçları zamana karşı oynayabildiğiniz gibi , “first gool wins” (tanıdık geliyor sanki) şekliyle de oynayabilirsiniz. (gol sayısını arttırabiliyorsunuz tabi ki) Klasik maç modunda klasik half time var. Kale değişiyor süre yeniden başlıyor. Bu arada standart olarak 10 dakikalık devreler haliyle oynuyorsunuz ki bu çok uzun bir zaman dilimi. Oyuna alıştıktan sonra bu süreyle devam ederseniz maçlarınız gerçekten mahalle arkası çocukların oynadığı 20 de biten maçlardan olabiliyor. Maç sırasında yaptığınız özel ve güzel hareketlerden puanlar kazanıyorsunuz. Ekranın üst köşesindeki oyuncu isminin hemen altındaki uzun ince bar sizin “power bar” ınız. Bu bölüm kazandığınız puanlarla doluyor. Dolduğunda şutlarınızın önünde hiçbir şey duramıyor. Kasıp kavuruyor ortalığı , mükemmel ses ve görüntü efektleriyle hareketinizi tamamlıyorsunuz. Zaten bana göre oyunun en güzel kısmı da bu. Bu süper şutlarda topa vuruş şekliniz yaptığınız “action” lar gerçekten görülmeye değer.

Oyunda diğer fifa serilerinde olmayan bir özellik var. Topla beraber yarı sahayı geçtiğinizde ekranın altında minik bir kale silueti çıkıyor. Topu nereye yollayacağınızı minik bir kırmızı nokta ile ayarlayabiliyorsunuz. Bu özellik oynanışa büyük kolaylık sağlıyor.

FIRST GOAL WINS
Turnuva maçları yapabilmek için öncelikle birçok “Kick Abouts” oyunu oynamalısınız. Kick Abouts oyununda maçı kazanmak için 5 golü rakipten önce atmalısınız. (dilerseniz gol sayısını 1 e indirip , gol atan kazanır şekliyle de oynayabilirsiniz) Turnuva maçları için bu oyunlardan defalarca kez oynamak zorundasınız. Şehir başına 15-20 kez kadar. Bu Kick Abouts oyunlarından kazandığınız puanlarla turnuvaya katılım ücretlerini ödüyor , takımınızdaki oyuncuların yeteneklerini arttırıyor , yada yeni oyuncular satın alabiliyorsunuz.

Skill puanlarıyla açtığınız bir oyuncuyu takımınıza dahil ediyorsunuz ama hemen onunla oynayamıyorsunuz. Öncelikle açtığınız oyuncunun takımı ile bi maç ayarlayıp onları yenmelisiniz.

TEK KURAL VAR
Oyunda hakem yok. Çünkü hakeme ihtiyaç yok. Zaten bir sokak oyununda hakem olması biraz saçma olurdu. Taç yok , ofsayt yok , korner yok , en önemli ve de bana göre en güzeli faul yok. İstediğiniz kadar sert oynayabilirsiniz kimsenin gıkı çıkmıyor. Bazı hareketle ölümcül oluyor ama meraklanmayın birkaç kıvranıştan sonra oyuncunuz depara hazır hale geliyor. Oyunda sakatlık diye de bir şey de yok . Oyunun kuralı tek ve çok basit. Sadece maçı kazanmalısınız nasıl olduğu önemli değil. Oyun hiçbir şekilde durmuyor. (eh kuralsız oyun durmaz tabi) Sadece gol atarsanız oyun durmuş oluyor. Tabii birde şanslı kaleciler , gelen topu kucaklamak suretiyle ellerine aldığında durmuş oluyor oyun. Gerçi ona durmak denmez çünkü saniyesinde tekrar oyunu başlatıyorlar. Kurtarış yapmış kaleciye şanslı diyorum çünkü gerçekten oyunun en kötü tarafı kalecilerin çok abes topları içeri almaları.

YILDIZLARIN HEPSİ BURDA
Oyunda 16 değişik ülkeden , 250 den fazla oyuncu mevcut. Dünyanın dürt bi yanında forma giyen yıldız oyuncuların hepsi mevcut. Dilerseniz kendi rüya takımınızı yaratabiliyorsunuz. Maçları biri kaleci 4 oyuncuyla oyuyorsunuz. Sahalar basketbol ya da voleybol sahasından daha büyük olmadığından , 8 kişi yetiyor da artıyor diyebilirim. Takımlar 4 kişilik oldukları için tüm yıldızları seçme şansınız bulunmuyor. Bu da oyuna başka bir güzellik katıyor. Dünyadaki tüm yıldızları bir takımda toplayamıyorsunuz. Ve kendi takımınızdaki oyuncuların yeteneklerine yakın yeteneklere sahip başka oyunculardan kurulmuş bir takımla zorlu bir maç yapma şansınız çok oluyor.

Yıldız oyuncular çok detaylı modellenmişler. Hepsinin kişisel ayrıntılarına dikkat edilmiş. Adamların suratlarına bakmanıza gerek kalmıyor tanımak için. Uzaktan da kendilerini hissettiriyorlar yani. JENERİKLİK HAREKETLEROyunda Nike ’nin reklamında gördüğünüz hemen hemen tüm hareketleri yapabiliyorsunuz. Hatta onlardan çok daha gösterişli hareketler var. Duvarları kullanarak attığınız çalımlar çok güzel olmuş. İstediğinizde fake atabiliyorsunuz. Kaleye vururmuş gibi yapıp pas verebiliyorsunuz. Sağ gösterip sol vurabiliyorsunuz yani. Bacak arası hareketlerine öldüm diyebilirim. Oyunda kişiye özel hareketlerde var. Mesela Ronaldinho nun ayağının dışıyla sağa atar gibi yapıp içiyle tekrar sola aldığı hareketi hepiniz bilirsiniz. İşte o hareketi bu oyunda sadece Ronaldinho ile yapabilirsiniz. Bazı hareketleri (yada komboları diyelim) yaptığınızda sevinçten çıldırıyorsunuz. Yanınızda sarılıp bağırabileceğiniz bi arkadaşınız yoksa televizyona sarılıp bazen de kaldırmak suretiyle belinizi ağrıtabiliyorsunuz. Hareketleri yapmak oldukça zor. Kolay hareketlerde var tabi ki ama bunları yapa yapa sıradanlaştıracaksınız. Hatta bir süre oynadıktan sonra sıkılacaksınız ve yeni hareketler denemeye başlayacaksınız. Nike reklamlarındaki hareketleri yapabiliyorsunuz ama Nike Soccer ‘daki serbestlik ve oynanabilirlik yok ne yazık ki oyunda. Ekranınızın üst köşesinde seçili oyuncunun isminin yazılı olduğu bölümün hemen altında uzun ince bir bar var. “gamebreaker bar” rakibinizden top kaptıkça bu barı dolduruyorsunuz. Tamamen dolduğunda süper defans yaparak rakip oyunculara geçit vermiyorsunuz. Onun altında bulunan bölümde bazen “shoot” , bazen “combo” yazıyor. Shoot yazarken süper shotlar çekiyor. Combo yazarken takım arkadaşlarınızla birlikte çılgın hareketler yapıyorsunuz. Her oyuncunun kendine has top kapma hareketi var. Ama top kapma hareketleri temel olarak iki gruba ayrılmış durumda: birinde bir adım atıyorsunuz topa doğru , diğerinde de rakibin ayağına kayarak topa hamle yapıyorsunuz.

KONTROLLER
Oyunun kontrolleri oldukça karışık. Eğer diyorsanız ki , sadece koşup , pas verip , şut çekecem yok tabii ki bir karışıklığı ama özel hareketleri yapmak ta ısrarlıyım diyorsanız vay halinize o zaman parmaklarınızın terlemesine hazır olun. Çünkü oyunda joistiğin tüm tuşlarını kullanıyorsunuz. Her tuş farklı bi iş için kullanılıyor. Bazı tuşlar kendinden önce başka bir tuşa basılmasa bi işe yarmıyormuş gibi duruyor. (hakikaten de yaramıyor aslında) Oyunda topu havalandırıp havadan oynayabiliyorsunuz. Bunu yapmak çok kolay sadece ? tuşu işinizi görüyor. Özellikle havada yaptığınız komboların sonunda şut çekerseniz ya müthiş bi kafa atıyorsunuz ya göğüs omuz karışımı sert bi şut çıkarıyorsunuz yada istop edip şapka çıkartılacak voleler atıyorsunuz. Ekranda seçili karakterinizin altında kırmızı bir yuvarlak oluyor. Bazı komboları yapmak için bir kişi yetmiyor. İşte burada takım oyunu devreye giriyor ve takım arkadaşınızın ayaklarında gri bir yuvarlak beliriyor ve ikiniz birlikte bakmaya duyamayacağınız komboları ustalıkla gerçekleştiriyorsunuz. ARTILAR EKSİLERHareketlerin çeşitliliğinin ve göz alıcı grafiklerin yanında , oyunun en büyük eksikliği yapay zekanın çok kötü oluşu. Rakipten topu almak sadece size bir adım uzak. Yani rakibin yanına gidip tek tuşa basmanız yeterli olabiliyor topu kazanmanız için. Bunun yanında rakip yada siz savunmadayken oyuncular eğer koşmuyorlarsa bacaklarını sonuna kadar açıp bekliyorlar. Buda rakibe bacak arası hareketleri yapmayı kolaylaştırıyor. Bu hem yapay zeka hatası hem de modelleme hatası gibi görünüyor. Bir de söylemeden geçemeyeceğim kalecilerin arkasına top düştüğünde kaleciler oldukları yerde kalıyorlar her nasılsa. Ta ki siz yada rakip defans gelibde o topu oradan alana kadar. Kalecilerin azizliği bununla bitmiyor. Bence oyunun en kötü tarafı kaleciler. Bazı maçlarda kalecilerin kurtarış yapması mucizelere bağlı. Bir yandan da kalecileri bu kadar kötü tasarlamış olmalarının nedeninin mükemmel komboların , kurtarılması imkansız şutların ve güzel oynanışın tasarlanmasının aldığı vakte veriyorum. Yani diyebilirim ki kaleciler , hareketlere kurban edilmiş durumdalar Oyunda çok garip bir durum söz konusu. Hücum ederken oyuncularınız bir türlü koşturamıyorsunuz. Topu ayağına ayan oyuncu sanki birden 50 yıl yaşlanıyor. Ama aynı oyuncu topu kaybettiğinde geriye koşup pres yaparken hiç sıkıntı çekmiyor.

SON SÖZ
Tüm eksilerine rağmen oyun övgüyü hak ediyor. Gerçekten çok güzel animasyonlarla süslenmiş çok güzel kombolar var oyunda. Hareketler büyüleyici. Eğer ben şov adamıyım , kim tutar beni beaaa heeeyyyytttttttt diye gaza gelmiş durumdaysanız oyunu kaçırmayın derim.Bir tüyoyla yazıma son vereyim fifa street 2 gelmeden önce bu oyunu iyice sindirmenizi şiddetle tavsiye ederim...








Tüm yerler:
Ana menüde L1 + Üçgen tuşlarına basılı tutarak, Sol, Yukarı, Yukarı, Sağ, Aşağı, Aşağı, Sağ, Aşağı yapın.

100,000,000 yetenek kredisi:
Ana menüde Yukarı, Yukarı, Aşağı, Kare, Daire, Kare, Daire yapın.

Kolay goller:
Bir oyuncunuzu rakip kalenin olduğu korner noktasına çekin, sonra bir başka oyuncunuzu rakip kalenin olduğu diğer korner noktasına çekin, kareye basın ve şut çekin.






Link Kodu:
http://netload.in/dateihjPrNui8gc/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part01.rar.htm http://netload.in/datei6NKzkcdGax/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part02.rar.htm http://netload.in/dateiN7SFaOtBX1/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part03.rar.htm http://netload.in/dateitlJi9hHTHx/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part04.rar.htm http://netload.in/dateiDNJyq05hlT/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part05.rar.htm http://netload.in/dateiuTSM3Ba1z0/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part06.rar.htm http://netload.in/dateiIPkL6pYpxd/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part07.rar.htm http://netload.in/dateimLZX05wNWW/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part08.rar.htm http://netload.in/dateiO7O7VresLm/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part09.rar.htm http://netload.in/dateims5PTUy7Wj/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part10.rar.htm http://netload.in/dateiLE5PQ9fRgm/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part11.rar.htm http://netload.in/dateiY6V7maLWCc/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part12.rar.htm http://netload.in/datei0LVDi5ic59/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part13.rar.htm http://netload.in/dateiqSYx8c7Pth/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part14.rar.htm http://netload.in/dateio2KhHbQUw4/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part15.rar.htm http://netload.in/datei00VWp5cCwC/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part16.rar.htm http://netload.in/dateiIJ3QoTk7Ds/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part17.rar.htm http://netload.in/datei8jkhDUQvI7/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part18.rar.htm http://netload.in/datei1g7ho8n9tI/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part19.rar.htm http://netload.in/dateiSpvXmNt6Rt/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part20.rar.htm http://netload.in/datei3XRENI4SKM/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part21.rar.htm http://netload.in/dateiSTNI9asSWf/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part22.rar.htm http://netload.in/dateiNhn47H8HHE/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part23.rar.htm




Link Kodu:
http://filefactory.com/file/a2d198f/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part01_rar http://filefactory.com/file/a169a42/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part02_rar http://filefactory.com/file/a169bc7/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part03_rar http://filefactory.com/file/a169a63/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part04_rar http://filefactory.com/file/a169a7a/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part05_rar http://filefactory.com/file/a169a66/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part06_rar http://filefactory.com/file/a169a7d/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part07_rar http://filefactory.com/file/a169bdc/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part08_rar http://filefactory.com/file/a169b0e/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part09_rar http://filefactory.com/file/a169bce/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part10_rar http://filefactory.com/file/a169bb4/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part11_rar http://filefactory.com/file/a169a62/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part12_rar http://filefactory.com/file/a169a70/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part13_rar http://filefactory.com/file/a169a91/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part14_rar http://filefactory.com/file/a169bag/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part15_rar http://filefactory.com/file/a169bc8/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part16_rar http://filefactory.com/file/a169b0a/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part17_rar http://filefactory.com/file/a169bdh/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part18_rar http://filefactory.com/file/a169bd1/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part19_rar http://filefactory.com/file/a169bf6/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part20_rar http://filefactory.com/file/a169b47/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part21_rar http://filefactory.com/file/a169bed/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part22_rar http://filefactory.com/file/a169a3e/n/FISTIKPS2_FO_Max_Payne_part23_rar




Link Kodu:
http://hotfile.com/dl/22914176/ccab41d/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part01.rar.html http://hotfile.com/dl/22914146/26f652c/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part02.rar.html http://hotfile.com/dl/22914101/83ae0d4/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part03.rar.html http://hotfile.com/dl/22913930/7e0abb0/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part04.rar.html http://hotfile.com/dl/22913885/abc4359/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part05.rar.html http://hotfile.com/dl/22913871/76a7503/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part06.rar.html http://hotfile.com/dl/22913857/cadb292/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part07.rar.html http://hotfile.com/dl/22913846/38709b6/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part08.rar.html http://hotfile.com/dl/22913835/968d463/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part09.rar.html http://hotfile.com/dl/22913824/d552976/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part10.rar.html http://hotfile.com/dl/22913757/8611c7e/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part11.rar.html http://hotfile.com/dl/22913741/718a664/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part12.rar.html http://hotfile.com/dl/22913658/0c35544/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part13.rar.html http://hotfile.com/dl/22913404/bd41f18/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part14.rar.html http://hotfile.com/dl/22913401/8beee2a/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part15.rar.html http://hotfile.com/dl/22913397/818b5ba/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part16.rar.html http://hotfile.com/dl/22913402/99a29d9/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part17.rar.html http://hotfile.com/dl/22913405/d0f5332/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part18.rar.html http://hotfile.com/dl/22913399/ee8ff64/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part19.rar.html http://hotfile.com/dl/22913403/6034d13/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part20.rar.html http://hotfile.com/dl/22913398/dd9deb2/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part21.rar.html http://hotfile.com/dl/22913400/9c43dca/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part22.rar.html http://hotfile.com/dl/22913406/efcdadc/FISTIKPS2.FO.Max.Payne.part23.rar.html

Hiç yorum yok: