21 Ocak 2010 Perşembe

Galatasaray Jo Transfer Ediyor Jo Galatasarayda


Jo Galatasaray'da(!)

yıldız futbolcu ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Kulübü M.City ve futbolcuyu ikna eden yöneticilerin, bonservis opsiyonu da Galatasaray'da olacak şekilde golcü futbolcuyu kiralık olarak sarı kırmızılı renklere kattıkları, Jo'nun bu hafta sonu İstanbul'da olacağı belirtildi.

CSKA Moskova'da parlayan ve iki yıl önce Manchester City'e transfer olan golcü futbolcu, burada fazla forma şansı bulamamış ve Everton'a kiralanmıştı. 23 yaşındaki futbolcu İngiliz ekibinde ise sorun çıkarması nedeniyle kadro dışı kalmıştı. 23 yaşındaki futbolcu Everton'da UEFA Avrupa Ligi maçına çıktığı için Galatasaray'a transfer olması durumunda Avrupa Ligi maçında oynayamayacak.

Öte yandan Üstünel ile Yalçındağ'ın İngiltere'de bir isim ile daha anlaşma yolunda oldukları, bu transferin gerçekleşmesi durumunda ise Linderoth veya Nonda'nın gönderileeceği kaydedildi.

Öte yandan Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na Jo konusunda açıklama yapan Galatasaray AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Şu anda detayları konuşuyoruz. Toplantının ardından açıklama yapacağız" dedi.

-JO KİMDİR?-
Tam adı: Joao Alves de Assis Silva
Doğum tarihi: 20 Mart 1987 (22)
Boyu: 1.89
Pozisyonu: Santrfor
Ülkesi: Brezilya (10 maç, 3 gol)
Takımı: Everton (26 maç, 5 gol -kiralık-)
Önceki takımları: Manchester City (9 maç, 1 gol), CSKA Moskova (53 maç, 30 gol), Corinthians (54 maç, 23 gol)

İNGİLİZ BASINI NE YAZIYOR? OKUMAK İÇİN TIKLAYIN..

Hiç yorum yok: