21 Ocak 2010 Perşembe

Kazım kazım Gitti Fenerbahçeli transfer oldu Toluose gitti kazım colin transfer toulouse Son durum


Kazım Toulouse'da..

Kazım kazım Fenerbahçeli transfer oldu Toluose gitti kazım colin transfer toulouse Son durum

Fransa Ligi'nin resmi internet sitesi, Ligue 1 ekiplerinden Toulouse'un Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Kazım'ı kiraladığını açıkladı, Fransız ekibi de bunu doğruladı...


Fransa Futbol Ligi Ligue1'in resmi internet sitesi ligue1.com'da yer alan açıklamaya göre;

Fenerbahçe'de yaşadığı olaylı sürecin ardından kadro dışı bırakılan Kazım Kazım 2009/10 Sezonu sonuna kadar Toulouse'a kiralandı.

2008/09 Sezonu'nda gol kralı olan Andre Pierre Gignac'a forvet hattında bir partner arayan Toulouse'un Kazım için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığını ve olumlu yanıt aldığını ifade eden site "Toulouse arzu ederse Kazım'ın bonservisini sezon sonunda 4 milyon Avro karşılığında alabilecek" dedi.

Teknik direktör Alain Casanova'nın "Kazım forvet hattı dışında ofansif orta saha oyuncusu olarak da yararlanabileceğimiz bir isim" açıklamasına yer veren site başarılı oyuncunun Türkiye'nin EURO2008 Finalleri'nde sergilediği performansta da önemli pay sahibi olduğunu belirtti.

Toulouse'un resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, sarı-lacivertli ekipten sezon sonuna kadar kiralanan futbolcunun, ileriki dönemlerde takıma temelli transfer edilebileceği de ifade edildi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada da; "Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Kazım Kazım, Fransa 1.Lig takımlarından Toulouse'a sezon sonuna kadar kiralanmıştır.

İki kulüp arasında yapılan bu sözleşme kapsamında oyuncuya dair satın alma opsiyonu Fransız ekibine verilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur" denildi.

Hiç yorum yok: