8 Kasım 2010 Pazartesi

Call Of Duty black ops full indir yükle 2010 kasım yeni oyun

Açıklaması:
Uzun zamandır beklenen Call of Duty yedinci Serideki her oyun ve vurucuları türün gelişimine katkıda Black Ops bir istisna değildi. Oyuncular Soğuk Savaş'ın olayları anlatan bir dinamik tek kişilik kampanya yanı sıra multiplayer modları, klasik ve yeni çeşitli keyfine varacaksınız.
gizli operasyonları - ilgi merkezinde. Vietnam ve Küba arası - Biz o dönemin tüm "sıcak noktalar" koyar gözler ABD Özel Kuvvetler asker, neler olup bittiğini bakmak. Gayet standart tetikçi değil - bir farkla, bir seçim çeşitli seçenekler, vb arasında
Özellikleri:
• Sıcak noktalar. Olaylar Call of Duty: Black Ops Soğuk Savaş sırasında oyuncu transfer edecek. asker elit bir birimin parçası Küba ve Vietnam başta olmak üzere tüm dünyada silahlı çatışmalar dahil olacak gibi.
Etkileyici bir cephanelik •. özel bir birimin savaşçıları balistik bıçaklar, av tüfeği veya tatar yayı patlayıcı madde ile için havai fişek kartuşu gibi bir zamanda son prototip silah, erişimi olacaktır.
Gerçek savaş •. Etkileşimli ortamlar, hikaye, muhteşem özel efektler ve büyük bir yönetmenin çalışma heyecanlı Call of Duty yapar: Black Ops savaş hakkında en gerçekçi ve eğlenceli oyunlardan biri.
• Mücadele ve kazanma. Black Ops "Capture the Flag", "Bomba" ve "Team Deathmatch" ve yenilikçi dahil olmak üzere yeni bir dizi "bahisli oyunlar da dahil olmak üzere klasik multiplayer modu olarak sunulmaktadır içinde.

Hiç yorum yok: