24 Ocak 2010 Pazar

Counter strike 1.8 inceleme cs 1.8 İnceleme

Evet arkadas KO yu bıraktım bol bol bos waktim wardı ben de tuttum şurada bi arkadas cs 1.8 bölüp rapide uplamıs dün gece saat 12.15 gibi baslayan download süreci yarım saat önce sona erdi. Partlara bölünmüş olan oyunun ilk partını cıkarttığınızda, otomatik olarak 5 partı da çıkarıyor. Böylece birleştirip DVDye yazıyorsunuz nero yoluyla.

Oyunun bu sürümünü Goiceasoft adlı bir şirket tarafından cıkarılmıs. Oyunun autoRun'ı açılırken britney spears'ın "piece of me" şarkısı eşliğinde bir setup süreci geçiriyorsunuz. ancak işin kötü yanı buradan yüklenmiyor oyun. Dvd yi açıp, içindeki setup'u kendiniz çalıştırıyorsunuz. Setupta sizden bir şifre istiyor siz de oraya "Goiceasoft Studios" yazıyorsunuz. Setup başlıyor. oyun bildiğiniz gibi Half-Life İle yükleniyor.

Oyunu açtığınızda yine güzel bir müzik eşliğinde ekrana şöyle bir menu geliyor:

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x576.



Yani Cs. 1.6 ve cs Source ile hemen hemen aynı bir ana menusu var. En üstteki New Cs 1.8 Goiceasoft adlı yere tıklayıp 1.6 da nasıl yeni oyun açıyorsanız bunda da öyle yapıyorsunuz. haritayı seçiyorsunuz ve oyuna başlıyorsunuz.



Silahlara baktığımda Cs source'ın ağır grafikleri hafifletilmiş. ve Source'daki silahların hemen hemen aynıları daha hafif grafiklerle bize sunulmus.

Silahlara Bakalım:

Öncelikle değişmez bir silah olarak bıçak: her zamanki gibi kullanışlı.
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x576.



Bu da 4-3 olarak tabir ettiğimiz Colt: Cs Source 'dakiyle aynı ama grafikler daha hafif oldugu için ekran kartını zorlamyor



Meşhur Silahlardan biri: Ak 47




Bu da başka bir meşhur silah: AWP başka bir değişle KANAS




Oyunun ana haritaları ( De_Aztec, Cs_Assault, De_dust vs. ) Cs 1.6 nın haritalarıyla aynı. Oyuında Cs 1.6 daki bütün silahlar var. silahların şekilleri ise çoğunlukla Cs: Source 'dakilerle aynı. Ayrıca Hiç Bug yok . Hatırlarsanız cs: source yeni garafik motoru yüzünden yüzlerce bug ile balamıstı. cs 1.8 ise 1.6 'nın bugdan arındırılmıs haline benziyor. Oyunun içinde de 1.8 e uyarlanmıs 50 den fazla özel harita var. Herkesin yüklemesini tavsiye ederim. Hatta hemen yükleyin çünkü henüz yeni bir oyun oldugu için neredeyse kimse yok. Haliyle de server yok. ilk serveri bizim forumumuz kurabilir belki.

Hepsini ben hazırladım. resimler bana ait yazılanlar da. Herkes oyunu yüklesin ki zevki çıksın (:

şu ara eve kapattm kendimi biraz rahatsızım. onun için de boş vakit çok. ben de bununla upraştım..

saygılar...
__________________

Hiç yorum yok: