14 Ekim 2008 Salı

Windows Desktop Search 3.01 İndir Download



Sürüm : 3.01
Boyut : 4.6 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows 2003/XP
Üretici Firma : Microsoft Corporation

Tanıtım:
Windows Desktop Search (WDS), bilgisayarınızdaki hemen hemen her şeyi (e-posta mesajları, takvim randevuları, fotoğraflar, dökümanlar ve dahasını) bulmanıza yardımcı olur. Bilgisayarınızda ve Web'de hızlı ve kolay bir şekilde arama yapmanızı sağlar.

Yazılımın Genel Özellikleri
# Hızlı Bilgi Bulma : Windows Desktop Search, bilgisayarınızdaki binlerce döküman ve e-posta mesajları arasından ihtiyacınız olan bilgiyi saniyeler içinde bulmanıza yardımcı olur ve veriminizi arttırır.

# Tanıdık Arayüzlerden Arama : Microsoft Windows ve Microsoft Office Outlook ile benzemiyor gibi çalışır ve size aşinalık, rahatlık ve kullanım kolaylığı sunar.

Windows Desktop Search, arama kolaylığı sağlanması açısından beraberinde Windows Deskbar'ı sisteminize kurar. Bu küçük çubuk, görev çubuğunuza yerleşir ve böylece daha hızlı ve kolay bir şekilde Windows Desktop Search'ü kullanırsınız.

# Tüm Yaygın Dosya Türlerini Arama : 200'den fazla yaygın dosya türünden sonuç bulur. (e-postalar, dökümanlar, imajlar, muzik, video, *.pdf)

# Güçlü Sınıflandırma/Filtreleme : Basit butonlar ve menüleri kullanarak hızlı bir şekilde sonuçları kategorize edin.

# Dosyaları Önizleme : Aradığınız dosyanın bulmak istediğiniz dosya olduğundan emin olmak için, çıkan sonuca tıklayın ve sağ tarafta dosya önizlemesini görün.

# Dosyaları Yönetme : Tek tıklamayla dosyaları taşıyın, silin, kopyalayın, sürükleyin ve bırakın.

# Dosyaları Gönderme : Arama sonuçlarından kolayca doğrudan yeni e-posta gönderin.

# Açma ve Çalıştırma : Arama sonuçlarından doğrudan seçtiğiniz uygulamayı çalıştırın.

Editörden : Windows Desktop Search, kuşkusuz Microsoft'un en büyük sürprizlerinden birisi. Son zamanlarda Google'a karşı büyük kan kaybeden Microsoft, klasik Windows arama motorunun gelişmiş hali olan Windows Desktop Search'ı kullanıma sundu. Hatırlarsanız, Google'ın yapmış olduğu Google Desktop Search adı altında bu tip bir arama programı aylar öncesinden piyasaya sürülmüştü. Windows'un klasik arama motoru, Google Desktop Search'e karşı zayıf kalıyordu ve Google Microsoft'a karşı bir adım öne geçmişti. Çoğu kullanıcı, Windows'un klasik arama motorunu kullanmamaya başlamış, Google Desktop Search gibi diğer arama programları ile arama ihtiyaçlarını karşılıyorlardı. Microsoft, bunun önüne geçmek için Windows Desktop Search'ı piyasaya sürerek yarışta halen olduğunu gösterdi. Windows Desktop Search, diğer masaüstü arama programlarından çok daha fazla özelliğe sahiptir. Örneğin; görev çubuğuna yerleşip kolayca kullanılabilir olması ve kullanıcı tarafından özelleştirilebilir olması getirdiği ayrıcalıklardan...

Microsoft'un bu tip programlarda başarılı olması her zaman beklenen şeydir. Zira, kendi işletim sisteminde çalışan bir program, Google'ın veya diğer üreticilerin yaptığı programlardan çok daha fazla performans verir. Bunu düşündüğümüzde, Windows Desktop Search'ı tercih etmenin daha mantıklı olacağını anlayacaksınız.

Windows Desktop Search, klasik Windows arama motorundan çok daha farklı ve gelişmiş özelliklere sahip olduğundan, Microsoft'un gücünü bir kez daha anlıyorsunuz. Program, size arama sonuçlarından önizleme imkanı dahi tanıyor. Bunun yanı sıra, çok hızlı bir şekilde arama yapması, farkını gösteriyor. Windows Deskbar ile beraber gelmesi ise başlı başına muhteşem bir yenilik olsa gerek. Ayrıca, Başlat > Ara > Dosya ya da Klasörler sekmesine tıkladığınızda otomatik olarak Windows Desktop Search ile karşılaşmanız sunduğu güzelliklerden...

Programın bir önceki sürümlerindeki tek eksiği olan Türkçe dil desteği de en son sürümde size sunuluyor. Programı artık Türkçe olarak daha kolay bir şekilde kullanabileceksiniz.

Tüm bu yenilikler Microsoft'un her ne olursa olsun üstünlüğünü ve Windows Desktop Search'ı denemenin vazgeçilemez olduğunu gösteriyor.

Not : Yazılımın Windows Server 2003 işletim sisteminde sorunsuz çalışan sürümü için buraya tıklayınız.

Windows Desktop Search 3.01 İndir Download,hemen bedava

Hiç yorum yok: