19 Ekim 2008 Pazar

The Fastest File Splitter and Joiner (FFSJ) 3.3 İndir Download

Sürüm : 3.3
Boyut : 1.06 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Le Minh Hoang

Tanıtım:
The Fastest File Splitter and Joiner (FFSJ), bir dosya bölme ve birleştirme programıdır. Elinizde bulunan büyük boyuttaki dosyaları bölüp depolayabilir ya da arkadaşlarınızla paylaşmak için bölüp daha sonra birleştirebilirsiniz. Özellikle internet üzerinden dosya paylaşımı yapıldığında çok büyük kolaylık sağlıyor. Dosyalarınızı bölüp o şekilde internetteki sunucuya atıp ordan hem arkadaşlarınız için hem de genel paylaşıma sunabilirsiniz.

Tek bir arayüz içinde bölme ve birleştirme işini rahat ve hızlı bir şekilde yapabiliyor. Program tüm Windows işletim sistemlerinde çalışır.

Program kendini ayrıca Windows sağ tuş menüsüne ekler. Bu sayede burdan da kolay bir şekilde bölme ve birleştirme yapılabilir. Hem Lite (hafifletilmiş) hem de Standart sürüme sahiptir. Lite sürümde kuruluma ve DLL'e ihtiyaç duymaz. Sadece EXE dosyasına tıklamanız yeterli olur. Standart sürümde ise Lite + sağ tuş içerik menü eklentisi mevcuttur.

Programı çalıştırdığınızda karşınıza gelen pencereden 'Splitting/Böl' kısmından büyük dosyalarınızı belirli bir parçaya ya da boyuta göre ayarlayabilirsiniz. 'Split' tuşuna tıkladığınızda bölme işlemi gerçekleşir.

'Joining/Birleştir' bölümünde ise bilgisayarınızda bulunan ve bölünmüş olan .001, .002, ._a, ._b gibi dosyaları birleştirebilirsiniz. Bu sayede bu dosyalar yine tek bir parça haline gelir. Birleştirilecek dosyayı seçip, (birden fazla parçadan oluşan dosyanın sadece ilk parçası gözükür, diğerlerini program otomatik olarak tanır.) çıktı klasörü de belirlednikten sonra 'Join/Birleştir' tuşuna tıkladığınızda işlem gerçekleştirilir.

MD5 (veri bütünlüğünü test etmek amacıyla kullanılan bir tek yönlü şifreleme algoritması) sayesinde veri bütünlüğünüzü test edebilirsiniz.

Program tamamen ücretsizdir.
Lite sürümünü iNDirmek için tıklayınız

»»»
The Fastest File Splitter and Joiner (FFSJ) 3.3 İndir Download,Hemen bedava TıKLa«««

Hiç yorum yok: