12 Ekim 2008 Pazar

Eax Movie Catalog 1.4.0 İndir Download




Tanıtım:
Eax Movie Catalog, filmlerinizi kataloglamanız, dilediğinizde film hakkındaki bilgilere, resimlere kolayca ulaşabilmeniz için geliştirilmiştir. Yazılımın en büyük özelliği dinamik bir yapı üzerine kurulmuş olmasıdır. Tek bir butona basarak film hakkındaki bilgileri internetten (imdb,amazon) alabilir, bu bilgileri düzenleyip film veritabanınıza kayıt edebilirsiniz.

File/Dosya/New/Yeni yoluyla yeni bir veritabanı oluşturabilirsiniz. Open yoluyla bilgisayarınızda varolan bir veritabanını açabilir, Import/Al yoluyla Excel, HTML, Eax movie catalog ve diğer access veritabanlarından bilgi almak için bu modülü kullanabilirsiniz. Export/Ver yoluyla mevcut veritabanınızdaki bilgileri Excel, HTML, CSV, SQL gibi veri tiplerine aktarabilirsiniz. İstatistik menüsü içinden de veritabanınızdaki alanlara göre istatistik verilerini görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede sahip olduğunuz medyalar hakkında istatistik verilere ulaşabilirsiniz.

Özellikler:
View/Görünüm menüsü içinden Standard araç çubuğuna tıkladığınızda, ana ekranda bulunan film ekleme, düzeltme, arama, görev yöneticisi gibi butonların bulunduğu araç çubuğunu gösterir veya gizleyebilirsiniz.

QuickFind/Hızlı Bul: Ana ekrandaki hızlı arama çubuğunu gösterir veya gizler.
Sidebar içinden, HTML Film kartını gösterir veya gizler, Filmlerinizin listelendiği paneli gösterir veya gizler, Hızlı Filtre panelini gösterir veya gizler.

Option/Seçenek içinden "Compact And Repair Database...": Filmlerin tutulduğu liste için Microsoft access veritabanı kullanılmıştır. Zamanla bu veritabanı kayıtların eklenmesi, silinmesi gibi işlemlerde gereksiz olarak şişmektedir. Bu gibi durumlarda bu butona basarak veritabanınızdaki verileri sıkıştırıp, düzeltebilirsiniz.

IMDB Top 250: En iyi 250 film listesini IMDB sitesinden alıp bunu listenizde bulunan filmlerle karşılaştırır. Böylece hangi filmlerin sizin listenizde olduğunu görebilirsiniz.

Multi Update: Listenizde bulunan filmleri toplu olarak güncellemeniz için geliştirilmiş modüldür.

Loans Manager: Filmlerinizi arkadaşlarınıza ödünç olarak verdiğinizde bunun takibini yapmak için geliştirilmiş modüldür.

Script Editor: Web bilgileri alımı için pascal script kullanılmıştır. Bu sayede IMDB gibi sitelerin html taglarında yapılacak değişiklikleri kullanıcılar programcıya bağlı kalmadan kendileride düzenleyebilir.

Configure Tools: Sık kullandığınız programlar veya web aramaları için link ekleyebileceğiniz modüldür. Program parametreleri sayesinde tek bir tuşa basarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kısıtlama ve lisans:
Programı 15 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 22.95$'dır


Sürüm : 1.4.0
Boyut : 3.82 Mb
Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Kısıtlama : 15 gün
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista
Üretici Firma : Eaxmc Software


»»»

Eax Movie Catalog 1.4.0 İndir Download Hemen Bedava
«««

Hiç yorum yok: