16 Ekim 2008 Perşembe

jZip 1.3 İndir Download




Sürüm : 1.3
Boyut : 2.7 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Discordia Limited


Tanıtım:
İşte size WinZip ve WinRAR'a alternatif bedava bir dosya sıkıştırma, paketleme aracı daha.

jZip popüler olan Zip, RAR, 7z, ISO, TAR, GZip, ARJ, CAB, BZ2 ve birçok sıkıştırma, paketleme programının dosya türünü tanıyan ve işleyebilen, güçlü yapılı, hızlı ve göze hoş gelen kullanıcı arayüzüyle kullanıcısına kendini rahat hissettiren bir program olarak piyasada rakipleriyle mücadeleye başladı bile.

Programın ilk sürümünü Temmuz 2007 de yayınlayan üretici; daha önce Igor Pavlov'un yaptığı 7-Zip programının teknolojisinden faydalanarak yaptığı bu programı, kişisel ve ticari tüm kullanım tarzları için tamamen ücretsiz olarak sunmaktadır.

Üretici; program içerisinde hiçbir süre sınırı, kullanım sayısı ve benzeri kısıtlama, reklam, casus yazılım, pop-up (istenmeyen açılan reklam pencereleri), trojan tarzı zararlı içerik bulunmadığını da garanti etmektedir. Zaten yaptığımız testlerde de böyle bir şeye rastlanmamıştır.

Yapılan testlerde; ücretli olan ve kullanıcısına her an kullanım ücretini hatırlatan bir WinZip kadar performanslı olduğu, Winrar kadar olamasa da ücretsiz bir sıkıştırma yazılımından beklenenden fazlasını verdiği görüşündeyim.
Zira piyasadaki sıkıştırma programlarının çoğunu kullanmış biri olarak her birinin farklı olumlu ve olumsuz yönlerini gördükçe bir önceki paragrafta yazdığım şeyin bir program için o kadar kolay söylenecek bir şey olmadığını da belirtmek isterim.

Programın Kurulumu :
Programın kurulumu ve kullanımı oldukça basit olup; indirdiğiniz kurulum paketine çift tıkladığınızda gelen yönergelerde Next (İleri) butonuna tıklayıp, kullanım sözleşmesini onaylayıp, 2-3 tıkla kolayca kurulabilmektedir. Ardından da sisteminizi yeniden başlatmaya gereksinim duymadan hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

»»»jZip 1.3 İndir Download hemen bedava TıKLa«««

Hiç yorum yok: