14 Ekim 2008 Salı

Power Favorites 1.6.5 İndir Download

Sürüm : 1.6.5
Boyut : 1.37 Mb
Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Kısıtlama : 30 gün
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP
Üretici Firma : Desksware

Tanıtım:
Power Favorites, Windows için Favorites (sık kullanılanlar ya da yer imleri) klasörünü düzeltmeye, yönetmeye ve yeni sık kullanılanlar eklemeye yarayan bir programdır. Eğer Internet Explorer ya da diğer tarayıcılarda çok sayıda web site adresleri var ve bunları sıraya sokmak istiyorsanız işinize yarayabilecek bir programdır.

Program ayrıca del.icio.us (çevrimiçi bir yer imi/sık kullanılan depolama sitesi. Hesap açarak yer imlerinizi paylaşabilir ve herhangi bir ortamdan internete eriştiğinizde bu site sayesinde sık kullandığınız sitelere erişebilirsiniz.) sitesi yoluyla internet üzerinden sık kullandığınız sitelere erişim imkanı sağlar.

Programın kullanımı da kolay. Her internet bağlantısını (linki) yeniden düzenleyebilir, notlar ve işaretler ekleyebilirsiniz.

Program farklı kaynaklardan sık kullanılan bağlantıları kendi içine de alabilir. File (Dosya) menüsünden Import (Al) a tıklayıp, burdan aktarım sağlayabilirsiniz. Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera gibi çeşitli web tarayıcıları desteklemesi yanında Del.icio.us ve XBEL dosyalarını da aktarabilir.

Aktarılan bağlantıları yeniden düzenleyebilir. Herhangi bir bağlantıya sağ tuşla tıkladığınızda yeni bir pencere açarak yeni yer imi kaydedebilir, yer imini düzenleyebilir, kes, kopyala, sil, link ekleme, linki paylaştır ya da paylaştırma gibi seçenekler ayarlanabilir.

Özellikler:
# Yer imlerini (Sık kullanılanlar) bilgisayarlar arasında eşleştirebilir.
# Güvenlik için SSL desteği mevcut.
# İnternet tabanlı del.icio.us paylaşım sitesini destekler.
# Yerel yer imleri eşleştirme zamanını otomatik yapabilir.
# Yer imlerindeki ölü bağlantıları bulabilir.
# Binlerce adresi kolay bir şekilde ayarlayabilir.
# Yer imlerini hızlıca başlatabilir.
# Web tarayıcılardan bağımsız olarak koleksiyonu tarayıcılarda çalıştırabilir.
# Del.icio.us ayarları yapılabilir.
# Popüler tüm web tarayıcılarla uyumludur.

Kısıtlama ve lisans:
Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 24.95$'dır.

»»»
Power Favorites 1.6.5 İndir Download hemen bedava«««

Hiç yorum yok: