18 Ekim 2008 Cumartesi

SimplyZip 1.1 B68 İndir Download




Sürüm : 1.1 B68
Boyut : 2.19 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Paehl

Tanıtım:
SimplyZip, belirlediğiniz dosyaları sıkıştırabilen ya da açabilen bir yazılım. Gelişmiş bir dosya tanıma kapasitesine sahip bu yazılım popüler sıkıştırma formatlarından tutunda popüler olmayan dosya sıkıştırma fortmalarına kadar çoğunu tanıyor. İsterseniz dosyayı sıkıştırın ya da başka bir yazılım ile sıkıştırılmış dosyayı açın. Oldukça kullanışlı ve zahmet gerektirmeyen bir yazılım. Kurulum gerektirmiyor ve sistem dosyalarına herhangi yeni bir dosya eklemiyor.

Özellikleri:
# Açabildiği dosya formatları: ZIP, CZIP, ACE, CAB, RAR, TAR, GZIP, LZH, BZ2, SQX, RS, UUE, XXE, BASE64, UCL, ARJ, ZLIB, ALIB, RPM, DEB, 7-ZIP.
# Sıkıştırabildiği dosya formatları: 7z, ZIP, CZIP, Cab, LHA, TAR, TAR GZ TAR BZ2, ACE , Deepfreezer, SQX, UCL, RS, ZIP-SFX/LHA-SFX, RAR-SFX UUE/XXE ZLIB ve Base64.

NOT : innDirmek için kullanılan link bazen çalışmıyor olabilir ama eğer Free Download Manager, Download Accelarator Plus, Flashget gibi innDirme yöneticisi yazılımınız varsa problemsiz bir şekilde innDirilebilmektedir. innDirme sorunu program üreticisinin sunucusunda zaman zaman yaşanan yoğunluktan dolayı oluşmaktadır.

»»»SimplyZip 1.1 B68 İndir Download hemen bedava TıKLa«««

Hiç yorum yok: