12 Ekim 2008 Pazar

Google Desktop 5.8.0809.08522 İndir Download



Sürüm : 5.8.0809.08522
Boyut : 1.89 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP
Üretici Firma : Google

Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması :
Google Desktop, size bilgisayarınızdaki ve web'deki bilgilere erişim kolaylığı sunar. Bu, görüntülemiş olduğunuz e-postalarınız, dosyalarınız, müzikleriniz, resimleriniz, sohbetleriniz, Gmail'iniz, ziyaret ettiğiniz web sayfaları ve diğer pek çok öğe üzerinde tam metin araması sağlayan bir masaüstü arama uygulamasıdır. Google Desktop, bilgisayarınızı aranabilir hale getirerek bilgilerinizi kolayca ulaşabileceğiniz şekilde tutar ve sizi dosyalarınızı, e-postalarınızı ve favorilerinizi elle düzenleme işinden kurtarır. Bilgisayarınızda arama yapmayı Google ile web'de arama yapmak kadar kolaylaştırır.

Google Desktop sadece bilgisayarınızda arama yapmanıza yardımcı olmaz; aynı zamanda yeni e-postalarınızı, hava durumunu, hisse senedi bilgilerini, kişiselleştirilmiş haberleri, RSS/Atom beslemelerini gösteren bir masaüstü özelliği olan Kenar Çubuğu ile web’deki yeni bilgileri almanıza da yardımcı olur. Kenar Çubuğu, hiçbir elle yapılandırma gerektirmeksizin (yine de eğer isterseniz kendi özelleştirmelerinizi kendiniz de yapabilir ya da otomatik kişiselleştirme özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz) otomatik olarak kişiselleştirilir.

Yeni! Google Desktop 5
Masaüstünüzde bir saatiniz olsun ister misiniz? Peki ya bir takvim, WiFi göstergesi, TV ya da hayal edebileceğiniz herhangi bir şey? Google Gadgets ile tanışın. Bu etkileşimli mini uygulamalar oyunlardan arama araçlarına ve ortam yürütücülerine kadar hemen her şey olabilir ve bunlar hemen her şekle girebilir, her şekilde boyutlandırılabilir. En son hava tahminlerini göstermesi için bir hava durumu küresi kullanın. Başlangıç aşamasında size yardımcı olması için elimizde birçok hazır gadgets bulunmaktadır. Zaten bunları oluşturmak öyle kolaydır ki, büyük olasılıkla siz de kendi gadget'ınızı nasıl oluşturacağınızı öğrenebilirsiniz.

Bilgilerinizi bilgisayar çökmelerine karşı korumak ve Google Hesabınıza Google Desktop'la başka bilgisayarlardan bağlanarak bu bilgilere erişmek amacıyla gadget içeriğinizi ve ayarlarınızı çevrimiçinde kaydedebilirsiniz. Örneğin, Yapılacaklar listesini, artık hem dizüstü hem de masaüstü bilgisayarınızda senkronize edebilirsiniz.

Google Desktop yeni gadgets tavsiye edecek ve ayrıca otomatik olarak, en çok ilgi duyduğunuz konu temelinde kişiselleştirilmiş bir Google ana sayfası oluşturabilecektir. Örneğin, sürekli yeni filmler arıyorsanız, Google Desktop masa üstünüze eklemeniz için otomatik olarak bir film gadget'ı tavsiye edebilir.

Ayrıca, Google Desktop'u Google'ın diğer özellikleriyle daha iyi bir şekilde bütünleştirdik. Örneğin, artık Google Gadgets'ı kişiselleştirilmiş ana sayfanızdan Kenar çubuğunuza ya da masaüstünüzde herhangi bir yere ekleyebilirsiniz. Ayrıca, orkut gadget ile yaklaşan doğum günlerini görüntüleyebilir, popüler Google Videoları'nı görebilir ya da Google Takvimine masaüstünüzden erişebilirsiniz.

Google Desktop'ta, Kenar Çubuğu’nu kullanarak web'den kişiselleştirilmiş bilgileri kolayca bulabilir ve Çabuk Bul özelliğini kullanarak e-postalarınızın, dosyalarınızın, sohbetlerinizin ve web geçmişinizin tam metni içerisinde arama yapabilirsiniz. Arayabilecekleriniz:

Gmail, Outlook 2000+, Outlook Express 5+, Netscape Mail 7.1+, Mozilla Mail 1.4+ ve Thunderbird'deki e-postalar.
Metin, Word, Excel, Powerpoint, PDF, MP3, Zip, resim, ses ve video dosyaları da dahil olmak üzere bilgisayarınızdaki dosyalar. Meta-tag ile ortam dosyalarınızı bile arayabilirsiniz: örneğin, sadece dosya adına göre değil, sanatçı ismi ve şarkı ismine göre.
Internet Explorer 5+, Netscape 7.1+, Mozilla 1.4+ ve Firefox kullanarak görüntülediğiniz web sayfaları.
Google Talk, AOL Instant Messenger 5 + ve MSN Messenger’dan sohbetler
Kenar Çubuğu ile, tümü, küçültebileceğiniz, yeniden düzenleyebileceğiniz ve hatta masaüstünüze sürükleyebileceğiniz uygun gadgets'a yerleştirilmiş aşağıdaki bilgi türlerini görebilirsiniz:

# E-posta gelen kutusu
# Kişiselleştirilmiş Haberler
# Hava Durumu
# Hisse Senetleri
# Web klipleri (RSS/Atom beslemesi)
# Resimler
# Haritalar
# Not almak için bir not defteri
# Yaygın olarak kullanılan web sayfaları ve belgeler
# Yapılacaklar listesi
# Bilgisayarınızın kaynaklarına ait sistem monitörü

Editörden :
Google arama motoru artık masaüstünde de var! Google, bir ilki daha gerçekleştirip üstün arama teknolojisini masaüstümüze kadar getirdi.

Özellikler :
# E-postalarınızın içinde arama yapabilme (Outlook, Outlook Express ve Gmail)
# Word, Excel ve Powerpoint içinde arama yapabilme
# Internet Explorer'da arama yapabilme
# AOL Instant Messenger'da arama yapabilme
# Netscape Mail/Thunderbird'de arama yapabilme
# Netscape/Firefox/Mozilla'da arama yapabilme
# PDF dosyalarınız içinde arama yapabilme
# Müzik dosyalarınız içinde arama yapabilme
# Resim dosyalarınız içinde arama yapabilme
# Video dosyalarınız içinde arama yapabilme

Google Desktop, yazdığınız dosyayı bütün kategoriler altında arayabilmenin yanı sıra sizin belirlediğiniz tek bir kategori altında da arama olanağı sunar.
»»»
Google Desktop 5.8.0809.08522 İndir Download

«««

Hiç yorum yok: