13 Ekim 2008 Pazartesi

Music Collector İndir Download



Tanıtım:
Music Collector, CD'lerinizi, LP'lerinizi, MiniDisk'lerinizi ve MP3'lerinizi düzenlemenize yardımcı olacak çok başarılı bir program.

Belirli kriterleri oluşturduktan ve grubunuzu hazırladıktan sonra aynı gruptaki şarkılara benzer detayları otomatik olarak yerleştirebilirsiniz. MP3'ler için bilenen etiket düzenleme programlarına benzer bir mantığa sahip.

Dahası CD'nizi yerleştirdikten sonra internet bağlantınızı kullanarak artist ve/veya şarkı ile ilgili bilgileri internetten çoklu kaynaklardan alabilirsiniz. Bu bilgilere albümün kapak resmi de dahil.

Tüm albüm listenizi ya da veritabanınızdaki izleri yazdırabilir, yazdırma alanları seçebilir ve listeyi düzenleyebilirsiniz. Koleksiyonunuzu çoklu sütunlarda bir liste şeklinde ya da küçük resim olarak görüntülebilirsiniz.

Mevcut veri alanları: Başlık, artist, tür, biçim, tarih, uzunluk, etiket, katalog numarası, disk gibi. Albümlerin ön ve arka kapak resimlerini de ekleyebilirsiniz. Ayriyetten ülke, stüdyo, kayıt tarihi, mono/stereo gibi bilgileri de girebilirsiniz. Albüm ve şarkı listesi yazdırılabilir, HTML ya da CSV formatında oluşturulabilir.

Window haricinde Mac OS X sistemini de destekler.
Çok dilli arayüz imkanına (Türkçe hariç) sahiptir.

Programın tam sürüm fiyatı ise: 39.95 EU

Sürüm : 8.2.2
Boyut : 8.14 Mb
Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Kısıtlama : 100 kayıt
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista
Üretici Firma : Collectorz.com

»»»
Music Collector İndir Download,Hemen bedava
«««

Hiç yorum yok: