Fenerbahçe Karabükspor maçı canlı izle maç özeti golleri izle 5 Aralık 2010Fenerbahçe Karabükspor maçı canlı izle maç özeti golleri izle 5 Aralık 2010

Fenerbahçe – Kardemir Karabükspor maçı

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe Karabük ile 5 Aralık Pazar günü karşılaşıyor.Fenerbahçe Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmana, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Emre’nin de katıldığı bildirildi. Sakatlığı geçen Lugano’nun da takımla çalıştığı kaydedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen futbolculara dinlenmeye yönelik program uygulanırken, diğer futbolcuların koşu ve koordinasyonun ardından pas çalışmaları ve çift kale maçla antrenmanı tamamladıkları belirtildi.

-GÖKHAN GÖNÜL’ÜN TEDAVİSİNE BAŞLANDI.

Dün akşamki maçta sol üst adalesinde darbeye bağlı ödem oluşan savunma oyuncusu Gökhan Gönül’ün tedavisine başlandığı bildirildi.

Tedavi sürecini Almanya’da sürdüren Özer Hurmacı’nın yanı sıra Fenerbahçe A2 Takımı’nın kampında bulunan genç oyuncular Okan, Hasan ve Berk’in de antrenmana katılmadığı, Güiza ile kaleci Ertuğrul’un bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı çalıştıkları ifade edildi.

Yarın izin yapacak sarı-lacivertliler, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına 30 Kasım Salı günü akşam antrenmanıyla devam edecek. Antrenman basın mensuplarına açık tutulacak.