12 Kasım 2010 Cuma

Facebook Hesabını Sil ve Dondurmak ayarları silmek veya dondurmak

Facebook Hesabını Sil veya DondurFacebook Hesabını Sil ve Dondurmak ayarları silmek veya dondurmak


Facebook’ unda amacı dışına çıktığını ilk çıktığı gibi olmadığını düşünüp hesabınızı kapatmak istiyorsanız bu yazıda nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

Facebook hesabınızı iki türlü kapatabilirsiniz. Birinci yöntem hesabını dondurma bu yöntem ile profilinizi ve hesabınızla ilişkili içerikleri Facebook’tan kaldıracaktır. Ayrıca, kullanıcılar aramalarda sizi bulamayacak veya bilgilerinizi göremeyecektir. İkinci yöntem ise hesabınızı kalıcı olarak silmek Facebook’u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız bu yöntemi kullanarak hesabınızı kapatarak birdaha erişilmez duruma getirebilirsiniz..

Hesabımı nasıl dondururum?

“Hesabı Dondur” kısmından dondurursanız, profiliniz ve onunla ilişkili tüm bilgiler diğer Facebook kullanıcıları için anında erişilemez hale gelir..

Facebook’tan yine de çıkmak istiyorsanız, hesabınızın “Hesap / Hesap Ayarlar” menüsünden dondurabilirsiniz. Hesabınızı dondurma, profilinizi ve hesabınızla ilişkili içerikleri Facebook’tan kaldıracaktır. Ayrıca, kullanıcılar aramalarda sizi bulamayacak veya bilgilerinizi göremeyecektir. Hesabınızı yeniden etkinleştirirseniz, profiliniz tamamen geri gelecektir (arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları vs.). Hesabınızı yeniden etkinleştirmek için hesabın giriş e-posta adresine erişiminizin olması gerektiğini lütfen unutmayın.

Hesabımı nasıl silerim? Hesabımı kalıcı olarak silmek istiyorum.

Birçok kullanıcı hesabını geçici nedenlerle kapatmakta ve hizmete geri döndüklerinde bilgilerinin orada olmasını beklemektedir. Kendinizden eminseniz artık Facebook’u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız ve hesabınızın silinmesini istiyorsanız, hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğinizden diyorsanız bu bölümden tamamiyle kapatabilirsiniz. Bu işlemi yaptığınızda hesabınıza 14 gün içinde kullanmazsanız tüm bilgiler kalıcı olarak siliniyor ve hesabınıza bir daha erişilemiyor..

Facebook hesabınızı kalıcı olarak silmek için buradan giriş yapın ve hesabınızı silmek içinse burayı tıklayın..

Hiç yorum yok: