20 Aralık 2009 Pazar

Sadık Karan yeni 2009 albümü Tanıdık albümü mp3 full sadık karan albüm 2009 son


Sadık Karan'ın Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan albümü herkese TANIDIK geliyor. "Bak Gidersem Dönmem" ve "Aman" şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan SADIK KARAN'ın 3. stüdyo albümü TANIDIK, Ossi Müzik etiketiyle Aralık ayında yayınlanıyor.


Hakan Eren'in yapımcılığında hazırlanan albümün prodüktörlüğünü Sadık Karan yaptı. Albümde versiyonları ile birlikte yer alan 11 şarkının söz ve müziği sanatçının kendi imzasını taşıyor.

Sarı Ev stüdyolarında hazırlanan albümün, 1,5 yıla yayılan bir sürede şekillenen şarkılarının düzenlemelerinin çoğunu Gürsel Çelik yaparken, diğer versiyonları Emirhan Cengiz ve Dj Burak Yeter tarafından hazırlandı. Şarkıların mikslerinde Barış Büyük ve Özgür Yurtoğlu var. Fotoğrafları Oktay Dönmez tarafından çekilen albümün, kapak tasarımını Engin Korkmaz yaptı.

Hayatın içindeki zorlu anları, ironik diliyle eğlenceli hale getirmeye çalışan sanatçının üçüncü albümü TANIDIK'ın ilk çıkış şarkısı, sözü ve müziği sanatçıya ait olan ve albümde üç farklı versiyonu bulunan "DOST KAZIĞI" olarak belirlendi.

Sözlerindeki ironik yaklaşımıyla dikkat çeken şarkı, yaşamda karşılaşılan gerçek anları ve hemen herkesin başına gelen can sıkıcı durumları eğlenceli bir üslupla anlatıyor. Gerçeklere gülümsemek isteyenlerin severek dinleyeceği "DOST KAZIĞI", gerek sözleri gerekse alt yapılarındaki doğu ve batıyı harmanlayan senteziyle, tekdüze müzik anlayışından sıyrılarak yeni bir şeyler dinlemek isteyen popüler müzik dinleyicisine iyi bir alternatif sunuyor.

Hiç yorum yok: