18 Eylül 2010 Cumartesi

Fenerbahçe Beşiktaş maç özeti canlı izle pazar 19 Eylül 2010

Fenerbahçe Beşiktaş maç özeti canlı izle pazar 19 Eylül 2010

Beşiktaş – Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Spor Toto Süper Ligi 5. hafta maçında Beşiktaş -Fenerbahçe ile 19 09 Pazar günü karşılaşıyor.Süper ligde oynanacak olan sezonun ilk derbisi Fenerbahçe-Beşiktaş maçı Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00 de başlayacak.Fb-Bjk maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek..Derbide Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Dördüncü hakem olarak da Süleyman Abay yapacak.Bjk Fb maçı Lig tv canlı olarak yayınlayacak.

Hafta başından beri arayışlarını sürdüren Kocaman, sahaya süreceği 11’e son şeklini bu akşamki idman sonrasında verecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün şu ana kadar 7 banko isim belirlediği öğrenildi. Bunlar kaleci Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Emre, Alex ve Niang.

Kazım’a haftalar sonra şans doğdu
Kalan 4 yer için de Selçuk, Stoch, Santos, Kazım isimleri ön plana çıktı. En büyük sıkıntıyı, yabancı kontenjanı nedeniyle yaşayan genç teknik adamın, arayışlarını bu yönde sürdürdüğü belirlendi. Son maçlarda yedek bıraktığı Santos’un tecrübesinden yararlanmak isteyen Kocaman’ın tercihinin bu yönde olması durumunda, Dia ve Baroni yedek soyundurulacak. Cristian Baroni’nin yerine ise derbilerdeki üstün formuyla dikkat çeken Selçuk Şahin forma giyecek. Son haftalarda belirli bir düşüş yaşadığı gözlenen Mehmet Topuz’un da yedek kulübesinin yolunu tutması söz konusu. Orta sahanın sağına en büyük adaysa, Young Boys maçında gördüğü kırmızı kart sonrası formanın yüzünü unutan Kazım. Kocaman’ın, oynama hasretiyle yanıp tutuşan Kazım’ın süratinden ve içeri katedip, forvete destek verme özelliğinden yararlanmayı düşündüğü belirlendi.

İşte Kadıköy’de Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu

Volkan
Santos
Bilica
Lugano
Gökhan Gönül
Stoch
Emre
Alex
Selçuk
Kazım
Niang

Hiç yorum yok: