18 Eylül 2010 Cumartesi

Argente-Disk Cleaner program full indir download yükle

Argente-Disk CleanerArgente-Disk Cleaner program full indir download yükle


Sürüm : 1.2.0.3
Dil : Ingilizce
Boyut : 2.15 Mb
Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista
Lisans : Ücretsiz (Freeware)
Telif : Argente Software
Tarih : 07.09.2010/Admin

Program Açıklama :

Argente-Disk Cleaner, ücretsiz olarak sunulan bir disk temizleme yazılımıdır. Yazılımla bilgisayarınızda gereksiz yere alan kaplayan dosyaları kolayca silebilir ve sabit diskinizde boş alanlar oluşturabilirsiniz. Hemen hemen her Windows kullanıcısının sabit diskinde zamanla gereksiz veriler oluştuğu için bu tarz bir yazılım kullanmak oldukça faydalı olacaktır.

Argente-Disk Cleaner yazılımı gereksiz dosyaları silme işlemini yaparken bir yandan da sizin kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamaktadır. Çünkü bu gereksiz olarak nitelenen dosyaların birçoğu sizin kişisel verilerinizden oluşmaktadır. Örneğin internet geçmişi, tarayıcı önbelleği ya da çerezleri bu gibi verilerdir. Yazılım bunları da temizlediğinden güvenlik risklerinizi de azaltmaktadır.

Argente-Disk Cleaner yazılımı 40 ayrı türde dosyaya destek vermektedir. Örneğin ihtiyaç duyulmayan sistem dosyalarından olan TMP, TEMP, BAK, OLD gibi dosyaları temizleyebilmektedir. Yazılım ayrıca yazılımların kırık kısayol dosyalarını ya da 0 bayt olarak görünen dosyaları da silebilmektedir.

Yazılımın en önemli özelliklerinden birisi de tam 120 ayrı Windows uygulamasının artıklarını temizleyebilmesidir. Bu uygulamaların tüm tarihçelerini, Windows üzerinde kalan kırıntılarını, kişisel verilerinize dair bilgileri silebilmekle oldukça verimli bir iş yapmaktadır. Yazılımın desteklediği bazı uygulamalar şunlardır.

# Internet Explorer
# Mozilla Firefox
# Nero
# eMule
# Paint
# WordPad
# Media Player
# Kazaa
# Google Toolbar
# Netscape
# Adobe Acrobat
# Office
# WinRAR
# WinAce
# WinZip

Argente-Disk Cleaner yazılımının bir diğer önemli özelliği ise 7 farklı güvenli silme yöntemine destek vermesidir:

# on-write simple
# Russian GOST P50739 95
# German VSITR
# Gutmann ve diğerleri.

Bu destek sayesinde yazılımla güvenli dosya sildiğinizde artık bu dosya veri kurtarma yazılımları ile dahi kurtarılamayacak biçimde sabit diskinizden silinecektir.


http://www.inndir.com/beytepe/Argente_-_Disk_Cleaner_1.2.0.3.exe


Hiç yorum yok: