29 Temmuz 2015 Çarşamba

Fenerbahçe Shaktar Şampiyonlar ligi ön eleme ilk maçı berabere tamamlandı

Fenerbahçe Shaktar Şampiyonlar ligi ön eleme ilk maçı berabere tamamlandı

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3’üncü ön eleme maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'deki maç 0-0 sona erdi.


Vítor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA şampiyonlar ligi 3.ön eleme turu ilk maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını ile Kadıköy'de 0-0 berabere kaldı. Rövanş 5 Ağustos Çarşamba günü Ukrayna'da oynanacak.
Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçının özeti:
TRİBÜNLER DOLDU, KASAYI DOLDURDU
Fenerbahçe taraftarları, Shakhtar Donetsk maçına yoğun ilgi gösterirken, tribünleri tamamen doldurdu. 35 bin kombine bilet satan Fenerbahçe, bu maç için yaklaşık 16 bin satışa  sundu ve bilet satışından 2 milyon TL’yi aşan bir miktarı kasasına koydu. Fenerium’dan da 1 milyon TL’yi aşkın bir ürün satışı yapan sarı-lacivertliler 3 milyon TL’yi aşkın bir bedeli kasasına koydu.
ŞEHİTLER UNUTULMADI
Fenerbahçe taraftarları Shaktar Donetsk ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında son günlerde büyük üzüntü yaşamamıza sebep olan şehitlerimizi unutmadı. Sarı-Lacivertli taraftarlar maç öncesi sık sık "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye slogan attı.
KADIKÖY’Ü SALLADI
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Robin van Persie, sarı-lacivertli formayla ilk kez sahaya çıktı. Oyuncu ısınmaya çıkarken coşan taraftarlar, Hollandalı yıldızın oyuna girmesiyle Saracoğlu'nu salladı.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Robin van Persie, sarı-lacivertli takımla ilk maçına çıktı.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk ile karşılaşan Fenerbahçe'de taraftarın sabırsızlıkla beklediği Van Persie, ikinci yarıda forma şansı buldu.
Sarı-lacivertli takımla 3 idmana çıkan, fizik ve kondisyon eksikliği nedeniyle Shakhtar Donetsk mücadelesinde yedek soyundurulan Hollandalı futbolcu, karşılaşmanın 68'inci dakikasında Moussa Sow'un yerine oyuna dahil oldu.
Van Persie'nin oyuna girdiği sırada sarı-lacivertli taraftarlar iki futbolcu lehine tezahüratlarda bulundu.

Hiç yorum yok: