23 Mart 2009 Pazartesi

Banner Designer Pro 3.1 İndir Download



Sürüm : 3.1
Boyut : 15 Mb
Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Kısıtlama : Filigran ekler
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/Vista
Üretici Firma : Netsmartz
Virüs Kontrolü : TEMİZ! Tarandı, Temiz (detay)


Tanıtım:
Banner Designer Pro, basit bir şekilde banner (bant reklam) tasarlamak için kullanılabilecek bir programdır. Programı kullanmak ve bant reklam hazırlamak için profesyonel bir bilgiye de gerek yok. Kullanıcı dostu arayüz ve görsel temasıyla çabuk, kolay ve rahat bir şekilde bant reklam oluşturabilirsiniz.

Programın görsel arayüzü de oldukça şık. Bant reklam oluşturmak için 'File/Dosya'>'New/Yeni' yoluyla gelen pencerede bulunan alanları doldurarak işe başlayabilirsiniz.

Bu alanlar ise kısaca şu şekilde: Standart başlığı altında bant reklam boyutu seçilebilir. Bu seçim yapıldığında hemen yanında bulunan en/boy oranı otomatik olarak oluşturulur. Alt kısımda renk seçimi, en alt kısımda ise çerçeve oranı, internet için bağlantı köprüsü ve bant reklama tıklanıldığında açılma şekli seçilebilir. 'Select template' kısmına tıklanıldığında hazır şablon penceresi açılır ve buradan istediğiniz şablonu seçip çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu seçilen hazır şablonların resim ve yazısını değiştirebilirsiniz. Tamamen kendinize has çalışmalar yapabilirsiniz. Tek eksik tarafı Türkçe yazı tiplerini görmüyor. Kendi klasöründe bulunan yazı tipleri ile çalışabiliyorsunuz.

Yaptığınız çalışmanın renk, bağlantı boyutu, konumunu değiştirebilir, süzgeç ve geçiş kısmından çeşitli ayarlar kurabilirsiniz. Bu tamamen sizin becerinize bağlı bir durum. Deneme yanılma yöntemiyle kendinize has çalışmaları rahat ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

'File/Dosya' menüsünden 'Publish/Yayınla'e tıkladığınızda, karşınıza gelen pencereden yaptığınız çalışmayı SWF ve HTML olarak kaydedebilirsiniz.

Amatör ya da profesyonel anlamda ister kendiniz için ister web siteniz için, öyle ayrıntı içinde boğulmadan basit ve kolay bir şekilde banner (bant reklam) hazırlayabilirsiniz.

Özellikler:

# Profesyonelce tasarlanmış hazır banner (bant reklam) şablonları mevcut.
# Size gerekli banner boyutunu seçebilirsiniz.
# Bant reklama çeşitli efektler eklenebilir.
# Bant reklama resim eklenebilir ve düzenlenebilir.
# Bant reklam tasarımı için metin eklenebilir.
# Bant reklamın ön ve arka alan renkleri, metin alanı değiştirilebilir.
# Hareketli metin, resim giriş efektleri yapılabilir.
# Animasyon geçişleri eklenebilir (kayma, solma, parıltı, yıldız gibi).
# Efektler için zaman ayarlanabilir.
# Bant reklam dosya boyutu ayarlanabilir.
# SWF ve HTML olarak bant reklam yayınlanabilir.
# Ayrıntılı yardım (çevrimiçi) mevcut.

Kısıtlama ve lisans:
Yaptığınız çalışmalara filigran eklenir. Tam olarak kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 39.95$'dır.

>>> İNDİR DOWNLOAD <<<

Hiç yorum yok: