14 Kasım 2008 Cuma

Ace Optimizer Utilities 4.1 İndir Download



Sürüm : 4.1
Boyut : 3.71 Mb
Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Kısıtlama : 30 gün
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista
Üretici Firma : Ace Logix Software


Tanıtım:
Ace Optimizer Utilities, bir sistem iyileştirme yazılımıdır. Sabit disk üzerinde herhangi bir işe yaramayan dosyaların yer tutması sistem performansını olumsuz etkilemektedir. Aynı durum kayıt defteri için de geçerlidir. Windows'un kök dosyalarının kayıtlarını tutan sistem kayıt defterinde zamanla gereksiz veriler birikebilmektedir. Sistem kaynaklarının gereksiz yere kullanılmasına neden olan bu durum bilgisayarınızın performansını ciddi biçimde etkiler.

Ace Optimizer Utilities yazılımının temel amacı sabit disk üzerindeki gereksiz dosyaları silmek ve kayıt defterini gereksiz verilerden arındırmaktadır. Bu sayede sistem üzerinde yalnızca ihtiyaç duyulan dosyalar kalacağından sistem kaynakları da boş yere kullanılmayacaktır. Tercih ettiğiniz sürücüler üzerinde tarama yapan yazılım ardından gereksiz bulduğu dosyaları, verileri silmektedir. Bu iki temel işlevinin dışında, geçmiş işlemlerinin kayıtlarının tutulduğu dosyaları ve bozulmuş kısayolları da temizleyebilmektedir.

Sistem açılışında kendiliğinden çalışmaya başlayan uygulamalar için de bir düzenleme aracına sahip olan yazılım, bu sayede sistem açılışında çalışmasına gereksinim duymadığınız uygulamaları iptal etmenizi sağlamakta ve bilgisayarınız daha hızlı açılabilmektedir. Sabit diskinizde birbirinin aynısı dosyalar da yer alabilmektedir. Yazılım bu dosyaları da tespit ederek temizleyebilmenizi sağlamaktadır. Yazılım tüm bunların yanı sıra şu işlevlere de sahiptir:

# Yazılım kaldırma yöneticisi
# Güvenli dosya silebilme
# Dosya verilerini geri getirmeksizin silebilme
# Boş klasörleri bulabilme
# Disk durumlarını analiz edebilme
# İleri bir tarihte sistem bakımı ayarlayabilme

Not : Yazılımı 30 gün boyunca hiçbir özellik kısıtlaması olmaksızın kullanabilirsiniz. Bu sürenin ardından da yazılımı kullanmaya devam etmek isterseniz 29.95 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir. Yazılımı buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Ace Optimizer Utilities 4.1 İndir Download TIKLA FoRuMDosthane Farkıyla ...

Hiç yorum yok: